Turnhoutsebaan 204 - 2390 Malle
Tel.: 0478 33 25 71
Contacteer ons!
De betere kasseiwerken

Laat door ons uw oprit in kasseien of klinkers aanleggen

Al meer dan 15 jaar heeft de zaakvoerder van Dex Bestratingen in Malle ervaring in kasseiwerken. Met zijn ervaren team kan hij ook uw bestratingswerken uitvoeren. Onze professionals weten niet alleen van aanpakken wanneer ze een oprit aanleggen, maar hebben ook de nodige kennis van allerhande materialen waarmee gewerkt kan worden, zoal klinkers, kasseien, blauwe steen of mozaïekkasseien.

Wat moet u weten over mozaïekkasseien

Deze kasseien zijn ideaal voor het aanleggen van opritten of terrassen. Ze zijn kleiner dan een doorsnee kassei, verkrijgbaar in diverse kleuren en onderling combineerbaar. Een verfijnd en origineel resultaat gegarandeerd. Bij Dex Bestratingen hebben we steeds een grote voorraad van deze kassei.

Vraag uw gratis offerte

Of u nu denkt aan mozaïekkasseiwerken, standaard kasseiwerken, klinkerwerken of nog iets anders, waar u ook voor gaat, Dex Bestratingen waarborgt steeds een persoonlijke service, eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en degelijke afwerking van uw terras of inrit.

Aarzel niet, maar contacteer ons vandaag nog voor een offerte voor de aanleg van een terras, parking of oprit in Malle of omstreken. Wij staan steeds tot uw dienst!